Hotel Monte Rosa

Jedinstveni hotel u prirodnom okruzenju u srcu Nacionalnog parka „Lovćen“, uz sami izvor Ivanovih Korita, na 1240 metara nadmorske visine čeka vas hotel Monte Rosa. Nalazi se na 13 km od Cetinja i 34 km od Kotora kao i 40 km od Podgorice i 37 km od Budve.

Hotel Monte Rosa sa svojom jedinstvenom lokacijom i enterijerom je udoban planinski hotel visoke kategorije koji pruža svojim gostima, tokom cijele godine, kombinaciju aktivnog odmora, rekreacije i uživanja u gastronomskim specijalitetima podlovćenskog kraja. Ambijent hotela karakteriše autentičan spoj tradicionalnog i modernog stila koji gostima ostavlja utisak topline i komfora.

Hotel se nalazi u srcu Nacionalnog parka „Lovćen“, uz sami izvor Ivanovih Korita na 1240 metara nadmorske visine. Raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih apartmana i 18 komfornih soba. Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta. Sobe i apartmani su opremljeni mini-barom, satelitskom/kablovskom televizijom, telefonskom linijom i bežičnim pristupom internetu.